sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Höpinää

Perjantaina kävin ratsastamassa Varkaudessa sillä ponilla. Oli sen verran kylmä että ajattelin mennä ilman satulaa. Maneesiin satuttiin sellaiseen aikaan, ettei siellä ollut muita, ja sekös järkytti pienen ponin maailmaa!
Huuto oli korvia huumaavaa ja poni oli hieman hysteerinen. :D Selkään noususta ei tullut mitään, joten sidoin ohjat leukahihnaan ja laskin ponin maneesiin irralleen juoksemaan enimpiä höyryjä. Ja hyvä ihme mitä vauhtia se lähti!
Heti kun irti pääsi niin se hanatti monta kertaa maneesia ympäri häntä tötteröllä aivan hillitöntä laukkaa! :D Esitti se sitten myös aivan tosi hienoo raviakin! :)



Noh, ponin itsenäisen verryttelytuokion jälkeen selkään nousu onnistui ja teimme hommia noin puolisen tuntia. Poni oli niin tötterötuulella, että tavoitteena oli vain saada poni kuulolle ja rennoksi. Ensin ravailut oli sellaista töpö-töpö- ravia, tai sitten poni pisteli menemään alakaula edellä, mutta rauhoituttuaan se kulki jo jonkin verran rennommin. Laukassa poni oli aika kiva, alkoi vaan hieman väsyä. Loppuravit poni meni tosi kivasti, aika paljon pohkeen takana, mutta rentona ja suht pyöreänä. Olin siihen tyytyväinen ja taluttelin loppukäynnit. Hieno poni. ♥

Kotona onkin valmisteltu joulua, kuusi on koristeltu ja pikkuhiljaa alkaa olla siinä mallissa, että voi vain istua ja odotella aattoa! :) Kerkesin jopa käydä kuvailemassa tänään, wuhuu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti