perjantai 30. marraskuuta 2012

Höpinää työharjoittelusta

Voi ei kun taas on vierähtänyt pitkä aika viime postauksesta!

Aika tuntuu menevän tosi nopeasti! Työharjoittelu on sujunut hyvin, rutiinit alkaa hahmottua ja hevoset tulevat tutummiksi, näin ollen työpäivät menevät sujuvammin.
Päiviin on nyt kuulunut aamutallin teko, eli karsinoiden siivous, päiväheinien jako, vesien laitto ja lakaisu, sekä mahdollisten iltaruokien turvotukset. Perjantaisin, ja tällä viikolla ma-ti, hevosten tarhaus aamulla kuului myös tehtäviin. Tiistaina tarhasin kaikki 26 hevosta yksin, olipahan homma!


Aamutallin jälkeen on pidetty jonkinmoinen tauko, ja siitä ollaankin siirrytty päivätalliin: hevosten sisälle hakeminen. Sitten on juoksutettu villeimpiä tuntipuksuja ja aina silloin tällöin olen ratsastanut yhtä Simo suokkia. Oikein mainio humma! :) Olikohan maanantai, kun loikittiin vähän ristikoita herran kanssa ja oli kyllä kivaa!

Nyt töihin on tullut vielä sellainen pieni lisä: pikkujoulut. Ollaan suunniteltu toisen harjoittelijan kanssa pikkujoulujen ohjelmaa, keskiviikkona pidettiin katrilli- harjoitukset. Sunnuntaina koittaa sitten H- hetki. :)



Tällä viikolla vapaapäiviksi sattui torstai ja perjantai, viikonlopun olen töissä. "Innolla" odottelen lauantaita, silloin on nimittäin ainoa seiskan aamu, mikä tarkoittaa siis herätystä viideltä ja ajamassa pitää olla viimeistään kuudelta. Toivon todella ettei tänne itään saada mitään lumimyrskyä! Täällä savon perukoilla ei nimittäin aura-autot liiku turhan rivakasti, etenkään viikonloppuisin... (Mutta! Toivon kyllä että jonkinlainen lumipeite tänne kuitenkin sataisi, kyllähän nyt talvella lunta täytyy olla!)


Maanantaina ja tiistaina on iltavuorot, keskiviikko aamu, torstai vapaa, perjantai aamuvuoro ja viikonloppu vapaa. Viimeinen kokonainen viikko onkin aamuvuoroa, sen jälkeen on vain vielä 17 päivä maanantai töitä, sen jälkeen alkaa LOMA!!! Ja JOULU! ♥

Jeps, tälläistä täällä. Päivät hurahtaa aina kamalan nopeasti, ajomatkoineen työpäivät kestää sen noin 10h, ja vapaapäivät tuntuvat menevän joko tallilla tai kotona koomatessa. :D Lomalla toivottavasti kerkeän kirjoittelemaan ahkerammin, ja kerkeän kuvaamaankin! Saatte sitten uutta kuvamateriaalia. :)

Nyt taidan jatkaa hetken tätä surffailua ja sen jälkeen painua unten maille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti