tiistai 6. marraskuuta 2012

Nopea päivitys

Työssäoppimisjakso alkoi siis eilen, menin tallille kahdeksaksi. Siellä ensin kirjoiteltiin kaikki sopimukset ja selviteltiin kaikki työaijat yms. kuntoon.
Sitten menin tekemään aamutallia, eli karsinoiden siivoamista ja kaikkea perustallia. :)
Tänään olin iltavuorossa, eli menin tallille puolen päivän aikoihin. Ensin autoin aamutallin viimeisissä hommissa, sen jälkeen tein kaikenlaista sekalaista hommaa, ponin irtojuoksutusta ja hevosten kuntoon laittamista tunneille yms.
Olen siis tämän työssäoppimisjakson Leko-tallilla, oikein mukava paikka, ja ei ihan vieraskaan kun olen siellä silloin tällöin irtotunneilla käynyt. :)
En varmaan kovin paljoa kerkeä/jaksa kirjoitella ainakaan arkipäivinä, koska aamuvuoro on 8-16 + noin tunnin ajomatka suuntaansa, ja iltavuoro on 12-20. Tänään kun olin iltavuorossa, jäin sukulaisten luokse yöksi, koska etenkään näin huonolla säällä ei ollut mitään järkeä lähteä ajamaan kotiin, kotona kun en olisi kerennyt muuta tehdä kuin käydä pesulla ja mennä nukkumaan. Nyt saan nukkua tunnin pidempään, koska sukulaiset asuvat ehkä noin 10min matkan päässä tallista! :D


Loppuviikon teen aamuvuoroa, ja lauantaina menen "kotitallille", lähdetään maastoilemaan meidän pro-ratsastajat tiimillä! ;)
Mutta, päivittelen kunhan kerkeän ja jaksan, tälläiset työntäyteiset pitkät päivät ainakin näin alkuun imevät aika hyvin mehut meikäläisestä! Eli, palataan taas asiaan! :)

PS. Muistakaahan klikkailla niitä tekstien alapuolella olevia rukseja, kun kuitenkin tilastojen mukaan jonkin verran vierailijoita sivuillani käy! KIITOS! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti