keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Sekava ja lyhyt postaus.

Tänään tehtiin äitin kanssa pikavisiitti Varkauteen, piti vähän päästä shoppailemaan. :)
Ostin sellaiset kivat vihertävät(?) housut, valkoisen paidan ja kaksi ruskeaa vyötä, tai oikeastaan yhden, koska toisen sai kaupan päälle. ;)


Iltapäivällä mentiin siskon kanssa ratsastamaan. Oltiin yhtäaikaa pyörimässä kentällä, sisko kimolla espanjalaisella ja minä ruunikolla lämppärillä, oli ihan jees vaikkakin meikäläisen ratsu oli aikalailla jännittyneen oloinen. Kuitenkin saatiin muutama suht rento pätkä, enkä viitsinyt enempää tällä kertaa vaatiakaan. Sisko sitten vielä lähti maastoilemaan sillä suokkiorilla, ja minä putsailin karsinoita ja annoin hepoille heinät + vedet.

Huomenna olisi edessä taas heppailua, saa nähdä mitä tehdään. Näillä näkymin liikutettavina olisi nuo samat herrat, mutta katsotaan nyt mitä heppojen omistaja on suunnitellut. :)

Torstaina ei kai ole mitään ihmeellistä suunnitteilla, perjantaille toivottavasti päästään  tuonne "isommalle" tallille tunnille, pitkästä aikaa! Lauantaina kaiketi hoidetaan siskon kanssa tuon lähitallin hepat, mahdollisesti myös su aamu, iltapäivällä meillä onkin ratsastustunti Kuopiossa, Saviskassa! Kivaa! :)



Seuraavasta viikosta en tiedä, olisi kiva vielä loman aikana päästä käymään Keskimäellä ja Kirsilläkin olisi kiva piipahtaa. Noh, sen näkee sitten. Niin, ja varmaankin juuri se seuraavakin viikonloppu menee hevosia hoidellessa, mikäs siinä, eipähän ole ainakaan tekemisen puutetta! :)

Tulipa kyllä sekava ja lyhykäinen postaus, mutta parempi kai sekin kuin ei mitään?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti