lauantai 30. kesäkuuta 2012

Finnderbyä ja muuta mukavaa

Joo, elikkä tiistaista lähtien on valmisteltu Finnderby viikonloppua. Tiistaina rakenneltiin koulurataa, joka tosin siirrettiin seuraavana päivänä toiselle kentälle.
Ollaan myös oltu "koristelemassa" maastoesteitä, eli kiinnitettiin joihinkin maastoesteisiin risuja. :D

Sitten meillä on ollut kisainfoa ym. ja saatiin sellaiset staff-lärpäkkeet missä on oma kuva, sekä siniset ja ihan kivat Finnderby paidat.


Torstaina alkoi derbyn ensimmäiset luokat, ja minäkin pääsin hommiin. Sain hommakseni koulusihteerin toimen, ensimmäistä kertaa ikinä, nice! Hitusen jännitti (ja vähän kyllä jännittää vieläkin), juurikin koska en ole ikinä ennen ollut sihteerinä, plus että nyt kirjoitetaan kaikki kommentit englanniksi koska ollaan kansainvälisissä kisoissa.
Ensimmäiset luokat meni kyllä rimaa hipoen, mutta tuomari oli mukava ja neuvoi kyllä. Pientä säätöä oli, mutta en onneksi kovin suuria mokia tehnyt!
Perjantai (eilinen) meniki jo paljon helpommin! Pystyin kirjoittamaan nopeammin ja tuomari sanoikin vähän enemmän kommentteja kuin edellisenä päivänä.

Torstai-iltana innostuttiin lähtemään lenkille ja kuvailemaan heppoja. Lasina ja Jeremy oli pääkohteina ainakin minulle, mutta pälli tamma vain käänti pehvansa ja hengaili kauempana. Minulla on niin surkee kamera että ei oikeen saa kunnollisia kuvia kaukaa. Joten Lasinasta ja vauvasta on vain muutama kuva kauempaa, mutta muista tammoista ja varsoista sain ihan kivojakin kuvia. :)

Poola ja vauva (laatu <3)

Montsaanan vauva, todella sievä pikkuinen!

Tänään minulla on alkuillasta sihteröintiä yhdessa luokassa, eli kerkeän katsomaan iltapäivällä olevaa maastoesteluokkaa! :)
Huomenna on sitten kaksi luokkaa, olisiko ollut joku freestyle luokka ja GP- luokka, jaiks!
Sitten toivottavasti kerkeän lähtemään jo illalla kotiin, sillä minulla on edessä 3 vapaapäivää ennen kisaviikkoa. Kisaviikon jälkeen meillä alkaa talliviikot, minulla on kaksi viikkoa putkeen ja sitten alkaakin kesäloman toinen puolikas! :)

pv-r. Badman "Väiski"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti