lauantai 14. maaliskuuta 2015

Ihana aurinko!

Nyt on saatu jo parin päivän ajan nauttia ihanan keväisestä säästä! Aurinko on paistanut ja päivisin lämpötila on kohonnut ihan mukaviin lukemiin. Heppailu onkin ollut ihan supermukavaa viime päivinä. :)

Alkuviikosta saatiin meidän oma satula takaisin, ihan tuliterillä ja laadukkaan oloisilla vastinhihnoilla varustettuna. Perjantaina vastinhihnat pääsivät koeajolle, kun lähdettiin Oton kanssa käymään maastossa. Mikäs sen mukavampi tapa aloittaa viikoloppu kuin rento maasto ihanassa säässä! Mökkitiellä mentiin suurimmaksi osaksi käyntiä ja otettiin muutama hölkkäpätkä. Käytiin sitten myös raviradalla ravailemassa ja lopuksi käytiin kentällä laukkaamassa.
Kentän sulaminen olikin jo hyvällä mallilla, suurin osa kentästä on jo hiekalla ja kenttä on mukavan pehmeä ja joustava. Vähän märkä se on kaikesta sulamisvedestä, mikä tekee pohjasta kuitenkin vähän raskaan.


Tänään menin Otolla ilman satulaa. Kentällä työskenneltiin pitkästä aikaa vastalaukassa. Siinä Otto vertyi hirmu hyvin ja laukka tuntui ainakin selkään kivan letkeältä. Kenttähommissa Otolle tulikin aikamoinen hiki, johtuen kyllä osin lämpimästä säästä sekä keskeneräisestä karvanvaihdosta.
Lähdettiin tekemään loppuverkka maastoon. Ja nyt täytyy vähän hehkuttaa miten super poni mulla on! Ihana että ollaan päästy jo tähän pisteeseen, että voidaan käydä rennosti maastoilemassa myös ilman satulaa eikä poni yritä säikähtäessään paeta paikalta. Ainoa jännittävä juttu tällä reissulla pari koiranulkoiluttajaa, mutta siitäkin selvittiin kevyesti jännittymällä alkuun, sitten tuijottamalla ja lopulta jatkamalla matkaa.

Huomenna tehdään Oton kanssa jotan kevyempää ja helppoa. Ja nyt kunhan kenttä tuosta sulaa kokonaan sekä kuivaa, aloitetaan myös estetreenit uudestaan. Toivottavasti uudella innolla, sillä edellisen kerran ollaan hypätty loka- tai marraskuussa, silloinkin pari kertaa ylitettiin yksi pysty.
Eli nyt vaan sormet ristissä ja peukut pystyssä että säät suosivat ja pystytään kohta reenailemaan täysipainoisesti! :)

PS. Käykäähän jättämässä KYSYMYKSIÄ edelliseen postaukseen että saataisiin kunnon kysymyspostaus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti