maanantai 10. marraskuuta 2014

Kuvia Ypäjältä


Ensimmäisen vuoden nimikkoni, pv-t. LasinaIhana ja taitava pv-t. Fleur II eli Fabu.
Pv-r. Charming Graf eli Camu, jolla kerran menin tunnilla ratsastuskoulussa. Ihana hevonen!


Pv-r. Ypäjä Toyboy eli Lelu. Tällä en ratsastanut, mutta muuten tutustuin. Ihana ruuna, muistuttaa minun mielestäni kovasti Ileä. :)Pv-r. Lucky Star IIJa välillä MTT:n mammutteja, sh-t. Agronomi, eli Nomi.Siskon remppaheppa, sh-r. Nulikka.Lapsihevosia, suomiruunat Hunni ja Ypäjä Isäntä.Sh-t. RoivaSh-t. Vankka, joka alkaa muistuttaa emäänsä Hoikkaa. Ja Hoikkahan ei todellakaan ollut hoikka vaan järkyttävän lihava. Lihavuus tosin kyllä taisi johtua sairaudesta.Pv-r. Ypäjä Versace, eli Vertti. Minun hhp-heppani. Vertti oli viettämässä päivälepoa, mutta jaksoi se tulla kuitenkin tervehtimään sitten. :)
Sh-t. Ypäjä Ystiina

Tulihan siellä nähtyä monta muutakin tuttua heppaa, esimerkiksi Urho, Taisto, Trulli, Urali, Ella, Nanna, Laama jne jne. 
Ja Lasinan varsa Jeremy on kasvanut kyllä hurjasti! Korkea lapsiheppa! Olihan siellä myös ihania vauvaheppoja. ♥ Omoran varsa oli kyllä niiiiin suloinen!

Oi voi, tuli kyllä ihan semmoinen olo, että tekisipä mieli palata Opistolle jatkamaan opiskeluja. Noh, katsotaan josko sitä tulevaisuudessa saisi mahdollisuuden kouluttautua lisää. :)

3 kommenttia:

 1. Ihanan edustava kuva Nulikasta. :|

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän se nyt ihan kamalalta näytä, ja toi oli sitäpaitsi edustavin. Muissa sen naama oli vähän liian lähellä kameraa :D

   Poista
 2. No hei tossa kuvassa sen pää on isompi kun sen kroppa! :D

  VastaaPoista