torstai 30. lokakuuta 2014

Huonolaatuisia kuvia ja hurjasti hyviä muistoja

Luvassa siis Ypäjä muisteloita! Eksyin selailemaan koneeltani vanhempia kuvia, ja iski inspiraatio että pakko saada jakaa näitä muillekin, tosin osa kuvista on varmasti jo aiemmin blogin puolella esiintynyt. Mutta ei anneta sen haitata!


2-talli ja pömpeli. Tässä tallissa vietettiin ehkä parhaimmat sekä kamalimmat tallivuorot. Siellä asuivat myös meidän hhp-mammutit, eli MTT:n tammat. 


Ihana Ipetus asustaa myös tuolla 2-tallissa. Parhaista parhain mammuttimuori! ♥


Oi voi, tämä estetunti Opistohallin kentällä oli aika häsläämistä, mutta ihana Tellu pelasti kyllä paljon! Pari kolme kertaa pääsin Tellulla ratsastamaan, ihanan herkkä ja miellyttävä hevonen!


Ekuli ja Ekulin erikoinen satula. En ollut koskaan ennen missään nähnyt tuommoista satulaa, eikä ole tuon jälkeen samanlaista kyllä vastaan tullut. Ihan mukavahan siinä oli istua, mutta kamala sentään kun se painoi kuin synti! Mutta Ekuli tykkäsi kun se pääsi muiden mammuttien kanssa lenkkeilemään, vanhaksi mammaksi uskomaton kuumakalle! :D


Söpimaija, eli Maikki. Menin Maikilla ensimmäisellä ratsastustunnilla Opistolla. Reipas ja menevä tamma, kuten kuvasta näkyy. :) Tuo kuvassa näkyvä kerta taisi jäädä viimeiseksi ratsastukseksi Maikilla, se sitten myytiin pois Opistolta. 


Keskiviikkokilpailut Koviksella. Hieno Kovis ja sen ihanat lörppäkorvat! Napattiin vähän päälle 60% K.N.Specialista tuolla kertaa.


Muutaman kerran päästiin hyppäämään myös maastoesteitä, tässä viimeisin kerta ratsuna Kingi. Tuolla kertaa ei kovin ihmeitä päästy hyppäämään, mutta hauskaa oli silti, vaikka kuvassa ilmeet ovatkin aika vakavat. ;)


Ihanan kamala tai kamalan ihana Bazis. Tuo tunti oli yhtä tuskaa, ainakin siihen asti kunnes sisuunnuin ja aloin ratsastaa. Sitten yllätys yllätys hevonenkin alkoi toimia. Opettavainen ruuna, ei oikeasti antanut mitää kyllä ilmaiseksi!


Tässä on kuva viimeiseltä ratsastustunnilta ennen ensimmäiseen työssäoppimiseen lähtöä. Monta tuntia putkeen olin mennyt Elta ponilla, mutta tälle viimeiselle tunnille sainkin superreippaan ja superpienen Karkki-ponin. Ja uskomatonta että näytetään melko sopusuhtaiselle ratsukolle, vaikka poni onkin ihan mini. :D


Ratsastuskoulun kevätjuhlassa esitettiin katrilli meidän hhp-hevosilla. Oli kyllä tosi hauskaa ja esityskin meni oikein hyvin!


Tämä kuva on ensimmäiseltä maastoestetunnilta. Voi elämä miten mua jännitti ennen tätä tuntia! Mutta tunti olikin ihan hurjan hauska, ja maastoesteet tosi kivoja! Jaani oli ihan mahtava opetusmestari! (Jaani on keväällä siirtynyt vihreämmille niityille.)


Ile.  ♥ Se oli ensimmäinen varsinainen lempihevonen Ypäjältä. Vähän nyrpeä ja äreä vanha herra, mutta oikeasti myös tosi suloinen ja taitava. (Ile lopetettiin toukokuussa 2012.)


Iloiset estetuntilaiset. Oli kyllä oikeasti hauskaa ja hyvä tunti! Fabulla oli kiva hypätä, ja muutenkin se oli yksi mun lempihevosista Ypäjällä.Hieno Vertti! Pieni kana-aivoinen ruunan rupsukka. Hirveän kiva hevonen kuitenkin, kunhan sen sielunelämään pääsi sisälle. :D Verttihän oli mun viimeisin hhp-hevonen.


Taisto, hieno suomiruuna joka pelasti mun estekokeen, kun me ei Vertin kanssa sovittu estehommissa yhteen. Taitava ja kiva hevonen!


Voihan Vankka, omituinen ja vauhdikas pieni hevonen. Tosiaan omanlaisensa persoona, niin hyvässä kuin pahassa. :D Muistan kun mentiin joskus Vankan ratsastajan kanssa kaatosateessa maastoon, hän ratsasti Vankalla ja minä Taalerilla. Nappi valinta ottaa kaksi vauhtihirmua kahdestaan matkaan, oli aika mielenkiintoinen reissu. Ja vaatteet tottakai ihan läpimärät reissun jälkeen!


Jeksu ja Ylveripylveri. :) Tuo oli hauska maastoreissu, Ylverin ensimmäisiä ratsastuskertoja piiiitkiin aikoihin. Onneksi oli rohkea Jekorova urheine kuskeineen meidän tukena. ;)

Ohhoh, jospa nämä kuvat nyt riittäisivät tällä kertaa. Ihana muistella mukavia Ypäjä aikoja. Olisi kyllä hauskaa jos pääsisi vielä samalla porukalla siellä olemaan.

Noh, katsotaan jos ensi kerralla sitten kirjoittelisin minun ja Oton touhuista. :)

3 kommenttia:

 1. Tämä oli kiva postaus. Ikävä on teitä ja noita aikoja ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäs kyllä sopia treffit johonkin väliin!

   Poista
 2. Mua edelleen vähän huvittaa Ilen oikea nimi (Livingstone), koska se oli niin nimensä veroinen kivimöhkäle :D Ylverin varsuli on meillä muuten nyt opetuksessa ja on kovin taitava :)

  VastaaPoista