torstai 12. joulukuuta 2013

Kotona taas, taitaa loppuaika Ypäjällä mennä enemmän lomaillessa kuin opiskellessa.
Näytötkin on melkein jo taputeltu, enää maastonäyttö sekä yritän korottaa estenäytön numeroa ensi vuoden puolella.
Eilen meillä oli ajonäyttö, pienissä ryhmissä valjastettiin Noituvalle tamppivaljaat sekä lavikset perään ja käytiin ajamassa pieni lenkki. Meidän Team Positiiviset sai vissiin kaikki arvosanaksi 2! Aika hyvin kun ei juuri olla tuota valjastustekniikkaa harjoiteltu.
Eilen me järjestettiin myös keskiviikkokisat, vihdoinkin este sellaiset. Kisat sujui hyvin, ilta meni nopsaan ja pääsinkin jo illalla ajelemaan kotia kohden.

Tiistaina meillä oli ei mitään. Aamulla seurattiin Marcus Scharmannin valmennuksia ja lähdettiin sitten porukalla piipahtamaan Forssassa. Illalla talutettiin ratsastuskoulussa, minä nappasin tietty Koviksen! ♥


Maanantaina mentiin Michellen kanssa ratsastamaan Annin ja Anniinan opetusnäyttöihin, menin pv-t. Ollalla.
Ensimmäinen näyttötunti meni vähän hakiessa säätöjä, toisen tunnin laukkatehtävän aikana joku naksahti paikoilleen ja Olla alkoi liikkua aika kivasti. Laukassa tehtiin temponvaihteluita ja Olla kokosi aika kivasti! Loppuraveissa se liikkui ainakin omaan silmään mukavan näköisesti. :)

Ensi viikolla meillä on vain ratsastuksia ja ratsastuskoulun joulujuhlassa esitetään katrilli. Sitten alkaakin joululoma, Ypäjälle palataan (osa porukkaa) joskus joulun jälkeen tekemään tallia. Uusi vuosi vietetään opistolla kanervalaisten kanssa pilettäen. ;) Hurjaa että koulua on enää näin vähän jäljellä, jaiks!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti