maanantai 2. joulukuuta 2013

Höpinää ja höpötystä

Ohhoh, onpahan nyt kerennyt sattua ja tapahtua edellisen postauksen jälkeen!

Viime viikolla oli siis este- ja kouluratsastusnäytöt. Estenäyttöä varten minulla ja Vertillä oli Piken estetreeni, joka meni niin penkin alle kuin vaan mahdollista. Ensimmäisen kerran putosin ensimmäisellä pienellä pystyllä kun Vertti kielsi siihen, minä sitten heilahdin satulasta alas suoraan jaloilleni...

Sitten mentiin ristikko-pysty-pysty-innari "rata". Innarin kaksi ensimmäistä ristikkoa päästiin ihan hyvin, kolmannelle Vertti sitten pysähtyi. Piken ja minun "painostuksesta" (tarkoitus oli siis että Vertti olisi edes kävellyt ristikoiden yli) Vertti sitten paikoiltaan loikkasi kolmannen ristikon yli ja teki vielä isomman loikan viimeiselle ristikolle. Minulta meni tasapaino noissa loikissa, ja olisin kyllä varmaan saanut itseni suoristettua satulassa ellei Vertti sitten esteen jälkeen olisi tehnyt jotain ihme laukkaloikkia. Minä sitten muksahdin taas alas, ensin löin naamani Vertin niskaan. Tein alastulossa kunnon ninjapyörähdyksen, hiekkaa oli joka paikassa. Hohhoi. Mutta vihdoin sain uskottavasti sanottua sen että Vertti on minulle estenäyttöön liian kokematon. Kaksi kokematonta yhdessä ei ole hyvä yhdistelmä.
(Kävi sitten ilmi että Vertillä ei ole kaiketi aikaisemmin hypätty innareita..)

Taisto, videolaatu

Pike sitten jutteli Annin kanssa ja he päätyivät siihen tulokseen että voin mennä näyttöön suomenhevosruuna Taistolla. Ensimmäiset hypyt sillä kokeilisin näytön verkassa.

Tiistai-iltana meillä oli myös taas Lauran pienryhmätunti, harjoteltiin kääntämistä ja tehtiin vähän kooännää varten volttiharjoitusta. Menin Koviksella pitkästä aikaa! Oli tosi kivaa! :)

Keskiviikkona sitten koitti estenäyttö, verkassa jo huokailin miten ihana oli hypätä suomenhevosella! Olihan se vähän hankala suorittaa näyttö sellaisella hevosella jolla ei ole ennen hypännyt, mutta kyllä suomenhevonen on aina suomenhevonen. Mentiin sitten rata, ja ihan ok:sti se tuntui menevän. Jotkut hypyt tulivat vähän lähelle ja innarilla ajauduttiin oikeaan reunaan, mutta kuitenkin ihan hyvä ja sujuva rata noin niinkuin minun ja Taiston ensimmäiseksi estehyppelökerraksi.

Vertti, videolaatu taaskin

Torstaina olikin sitten koulunäytön vuoro, heti aamulla aikaisin vaan Verttiä letittämään. Mentiin Vertin kanssa ensimmäisinä, ja voi että ruuna oli pohkeen takana! Tasainen rata, mutta voi niin hidas. Noh, ei voi mitään, läpi päästiin kuitenkin.

Perjantaina oli vapaata, viikonloppuna en tehnyt mitään ihmeellistä. Sunnuntaina juuri ennen junan lähtöä sitten teloin jalkani... Tänään kävin terkkarilla ja sain sairaslomaa keskiviikkoon asti. Hohhoi, kömpelö mikä kömpelö. :D
Ja tänään suoritettiin myös liiketoimintasuunnitelmanäytöt. Jännittävää, mutta sekin meni läpi ja jopa arvosanalla 2!! Huomenna ei ole juuri mitään, aamu vapaata, iltapäivällä olisi ratsastusta mutta sinne en voi siis osallistua. Sen jälkeen Piken äänenkäytön tunti.
Keskiviikkona on opetusnäyttöjä, minulla aiheena etuosakäännös. Illalla olisi sitten itsenäisyyspäivätanssiaiset. Torstaina aamusta pidetään lapsille jotain esityksiä esimerkiksi presidenttien hevosista ja hevosten ruokinnasta. Iltapäivällä maastotunti ja sitten taas kotia kohti. Lauantaina sitten Otto-ponia moikkaamaan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti