tiistai 10. syyskuuta 2013

Kuulumisia vähäsen

Mitähän tässä nyt oikein kirjoittelisi. Mitään kummempia ei ole tapahtunut tässä tämän kesäloman aikana, ratsastellut olen entiseen tahtiin ja nyt välipäivinä kerennyt ihan vain olemaankin.

Topin kanssa on touhuiltu kaikenlaista, viimeksi kävin sillä ratsastamassa lauantaina. Humputeltiin ilman satulaa puolisen tuntia, harjoiteltiin istunnalla kääntämistä ja pysähtymistä. Pysähdykset alkaa sujua, etenkin kun käyttää vielä ääntä apuna.
On se vaan jotenkin niin ihana pieni hevonen! Tulee aina hyvä mieli kun sen luona käy. :)

Alkukesästä, silloin olin tyytyväinen tällaiseen löysään menoon

Ottoilemassa olen käynyt myös säännöllisesti, lauantaina kokeilin sillä sitä uutta satulaa+häntäremmiä. Toimi muuten oikein hyvin! Vasen laukkakin pyöri tosi kivasti ja poni liikkui reippaasti eteen.

Ensi viikonlopusta alkaen hoidan työharjoittelupaikan hevoset kuun loppuun asti, ratsastella saan ja pari tuntia pääsen "ohjaamaan".

Niin! Ja siskon kanssa mennään perjantaina Vurrille (Varkauden Ratsastuskeskus) tunnille piiiitkästä aikaa. Lisäksi se on minulle ensimmäinen "oikea" ratsastustunti sitten toukokuun! :D Näillä eväillä onkin hyvä mennä takaisin Opistolle, siellä meillä nimittäin on näillä näkymin hurjat 3-4 ratsastustuntia ennen näyttöä!
Noh, olen minä sitä K.N. Specialia "reenaillut" pari kertaa, kunhan muistaa tarkat tiet, ja tietysti etten unohdu matkustelemaan sinne hevosen selkään.

Myöhemmin poni on alkanut jopa liikkua ja laukka pyörii + poni käyttää selkäänsä

Tässä se on pohkeen takana ja vähän tahmea, mutta muoto on kesän aikana noussut korkeammaksi

Vaikka tunneilla en olekaan nyt oikein käynyt työharjoittelun + loman aikana, tuntuu jotenkin että olen jotenkin tajunnut hevoseen vaikuttamisen saloja tässä ratsastuksien aikana! Etenkin Oton kanssa olen sen huomannut, poni liikkuu ihan eri tavalla nyt kuin kesän alussa!

Topin kanssa on saatu luottamus kohdalleen

Ja se nyt vain on yksinkertaisesti Paras!


HUOMIO HUOMIO LUKIJAT!!

Koska minulla ei nyt tällä hetkellä ole mitään ihmeellisempää kerrottavaa, voisin jossain välissä tehdä kuvapostauksen, joka perustuu Teidän toiveisiinne! Eli kommentoikaas tänne mistä haluatte nähdä kuvia!

* TAI*

Vaihtoehtoisesti kysymyspostaus, tai jopa molemmat! Kuvatoiveita/kysymyksiä siis tulemaan!!

5 kommenttia:

 1. teeppä jenni kunnon teini myday ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun myday ois niin tylsä että viimesetkin lukijat kuolis. Mä herään, syön, dataan, syön, heppailen, syön, dataan, syön ja nukun. mut noh, katellaan jos jaksasin ottaa kuvia tästä hurjan jännittävästä elämästäni niin ehkä sitä vois jonkun tommosen väsätäkkin. :D

   Poista
 2. tai vaikka päiväni kuvina! kuvissa(?) :D

  VastaaPoista