perjantai 6. syyskuuta 2013

Hehkutan!

Nimittäin Topiponia!

Oltiin tänään estetunnilla ja lähtökohta on aika hyvä; minä en ole hypännyt sitten toukokuun ja Topi ei varmaan ole hypännyt sitten viime kesän, tai no oke, ollaan me menty ehkä ristikko mutta ei sen kummepaa.


Ekana tultiin ristikoita kaarevalla uralla ravissa (kuvassa lukee laukka-askel, mutta siis mentiin myös ravissa).
Sitten noita kolmea suoralla uralla olevaa ristikkoa innarina. 


Sitten mentiin vähän sekalaisesti kaikkia noita esteitä, yksittäisinä, erilaisilla teillä ja lopuksi ratana. Rata meni niin että ensin vasemmassa kierroksessa tuolta "keltaisen" okserin takaa vihreä okseri, siitä harmaalle pystylle, pystyltä siniselle kaksarille, kaksarilta portille, portilta tiukka kaarre ennen harmaata pystyä keltaiselle okserille ja keltaiselta okserilta vielä kerran vihreä okseri. (Radalla esteet n.50-80cm)

Esteitten paikat vähän mättää, tiet pidettiin suht pitkinä että saataisiin Topille alle hyviä paikkoja ja onnistuneita hyppyjä. 
Ihan lopuksi opettaja vähän innostui ja kuvaajan kanssa virittelivät meille 90cm okserin! Hypättiin se kerran ja voi että miten hyvin poni sen loikkasi! Superonnellinen ratsastaja! Lopetettiin siihen, tunti olikin kyllä siinä vaiheessa jo venähtänyt melkein puolitoistatuntiseksi. :D
Tunnin jälkeen hoidettiin ruuna oikein hyvin ja syötettiin sille omppuja. Nyt vaan odottelen että milloinkas sitä pääsisi seuraavan kerran hyppelehtimään!

Videolta napattu, 90cm okseri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti