lauantai 15. kesäkuuta 2013

Höp-höp-höpötystä

Noniin, kerrataanpas vähäsen kulunutta viikkoa.

Torstaina kävin aamupäivästä heittämässä heposet pihalle. Iltapäivällä siivoilin karsinoita ja puuhailin kaikkea pientä. Illasta tuntilainen sitten saapui ja käytiin nappaamassa ratsu tarhasta. Puunailtiin tammuskaa tunteella. :D Tunti oli ihan talutustunti, tehtiin vähän pysähdyksiä ja voltteja, ja tottakai myös ravaamaan piti päästä!
Tunti meni hyvin, ratsastaja oli tyytyväinen ja tietääkseni ovat tulossa uudestaan. :)

Perjantaina menin aamusta tallille ja heitin hevosille aamuheinät. Pikkuhiljaa varustin ratsuani, ja kun oltiin valmiita niin kappas vaan, vettä tulee taivaan täydeltä! Noh, eikun sadeloimen tyylistä viritelmää hepalle päälle ja baanalle! Keventelin tamman ja voi että kun jo siinä tuli kuuma! Tamma on siis noin 170cm ja massiivinen, minun ratsukseni siis hervottoman suuri! :D
Otettiin myös vähän aikaa laukkaa, ja se olikin melko helppo istua. Pitää vaan pyrkiä saamaan tamma liikkumaan enemmän ja reippaammin eteen.

Illalla toisella tallilla ensin liikutin yhden hevosen, tosi kivan suokki tamman! Sitten nopeasti keventelin tunnille menevän ponin, kun se oli taas ollut edellisenä päivänä vapaalla.
Pidin siis itse sen tunnin, olipahan miellyttävä seisoa sateessa.. :D
Tunti meni hyvin, vaikka poni meinasi olla aika itsepäinen välillä.

Tänään, lauantaina, olen vain löhöillyt ja ollut ihan super väsynyt! Iltapäivästä kävin Varkaudessa ratsastamassa Otolla. Mentiin kentällä, ja vaikka ei nyt mitenkään superisti mennyt niin kuitenkin aika kivasti. Otto oli aika reipas, ja ratsastuksen loppupuolella se alkoi vähän rentoutua. Kivaa oli, söpö poni ja kuvaajakin kutsui itsensä mukaan, mikä tarkoittaa sitä että tässä lähiaikoina on mahdollisesti tarjolla kuvia!

Huomenna aamulla mennään serkun rippijuhliin. Huraa, kuudelta herätys että kerkeää laittaa itsensä ihmisen näköiseksi! Iltapäivästä/illalla menen ratsastamaan Topiruunasella.

2 kommenttia: