lauantai 23. helmikuuta 2013

Pikainen päivitys lomasta

Loma on siis kohta jo ohi, huomenna olisi tarkoitus suunnata takaisin Opistolle. Ensi viikolla meille olikin normaalien ratsastuksien lisäksi laitettu aamun ensimmäisiksi tunneiksi Piken koulutunnit Rok25- hevosilla, jännää!

Mutta niin, loma on nyt kohta ollutta ja mennyttä. Tiistaina käytiin siskon kanssa ratsastamassa vanhoilla tutuilla hepoilla.
Keskiviikkona 2 ypäjäihmistä tuli kyläilemään, käytiin katsomassa heppoja ja illalla lähdettiin naapuri kaupunkiin juhlistamaan minun syntymäpäivääni. Oli kyllä hurjan hauskaa! :)

Torstaina hoidettiin siskon kanssa iltatalli tuolla "vanhalla ja tutulla" tallilla, lisäksi saatiin ratsastaa tallin hevosilla. Ensin mentiin puoliksi, noin puolisen tuntia, käyntiä ilman satulaa tallin uusimmalla tulokkaalla, 4 vuotiaalla suomenhevosruunalla. Oikein mukava tapaus. :)
Sitten, puolentoista vuoden tauon jälkeen pääsin ihanan entisen vuokraponin kyytiin! ♥ Mentiin silläkin siskon kanss puoliksi, molemmat sai verestää muistoja. Hieno poni, joskin hitusen sillä tuppasi olemaan vauhtia. :D



Sen jälkeen menin ilman satulaa vähän aikaa entisellä hoitohevosellani, mummostakin löytyi ainakin vauhtia jos ei muuta. :D Kivaa oli kuitenkin. :)

Eilen, perjantaina, oli ihan vaan kotipäivä. Tänään, lauantaina, sitten pääsin hankkimaan itselleni synttärilahjan!


Pikkuisen kirpaisi, kuvan ihoon nakuttaminen nimittäin, mutta yllättävän "mukavaa" se kuitenkin oli. 
Nyt jatkan vielä viimeisen loma illan viettoa, toivottavasti jaksan ja kerkeän kirjoitella ensi viikon tapahtumista!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti