torstai 7. helmikuuta 2013

Joutavaa höpöttelyä

Onpas taas mennyt aikaa siitä kun viimeksi tänne kirjoittelin. Mutta ei tässä nyt kovin ihmeitä ole tapahtunut, ollaan tehty tallia, vähän ratsastettu ja tehty taas tallia. :D
Olen siis 3- tallissa tallivuorossa, 2- käytävällä. Tiistaina ratsastin Koviksella itsenäisesti reilun puolisen tuntia. Ihan vain askellajit läpi, niin että poni tuntui hyvältä. Ravissa Kovis oli ihan super! Etenkin vasempaan kierrokseen se meni hurjan hyvin! Laukat nousi aika jees, muutama ympyrä laukkaa suuntaansa, maneesissa oli niin ruuhkaa ettei oikein viitsinyt laukkaa enempää työstää kun koko ajan piti väistellä jotakuta.


Keskiviikkona käytiin maastoilemassa 2- tallin tammoilla, menin sellaisella nuorempaan sukupolveen kuuluvalla omalaatuisella persoonalla, Vankalla. Reipas tammuli, ensimmäisessä ravisiirtymisessä se jäi steppailemaan paikoilleen eikä meinannut malttaa lähteä liikkeelle. Kun se sai jalat ojennukseen niin ravia lähti kyllä ihan kiitettävästi, toisella ravipätkällä se kuitenkin malttoi jo vähän rauhoittua.
Hauska tamma, vaatii kyllä huumorintajua! :)



Tänään tallissa tehtiin vastuu alueiden viikkosiivoukset, minulla se tarkoitti kahden pesupaikan pesua. Huomenna on edessä karsinoiden viikkosiivoukset, huraa.. Tämä järjestely lauantain avoimien ovien vuoksi, tallin pitää kiiltää. ;) Sitten enää viikonloppu tallissa, sen jälkeen alkaa kahden viikon LOMA! :)

Kuvat weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti