perjantai 6. heinäkuuta 2012

Kisaviikon kuulumisia

Tulin keskiviikkona takaisin Ypäjälle, tai siis oikeastaan torstaina.. Junalla kun matkasin, niin Jyväskylässä vaihteet oli jotenkin kosahtanu, ja kaiken kaikkiaan taidettiin Jyväskylässä olla n.2h. Loimaalle juna saapui n. puolitoista tuntia myöhässä, wahuu! Plus että en meinannut saada taksia mistään, ja kämpille pääsin vasta vähän ennen yhtä, yöllä.

Torstaina minun olisi pitänyt olla kuulutuksessa avustajana, mutta jotenkin ja jotain kautta päädyinkin omaan kopperoon kuuluttamaan hiekkalaatikon kaksi luokkaa. :D Oli ihan kivaa, ja ainakin uudenlainen kokemus. :)
Tänään perjantaina olin verryttelyn valvojana, onneksi sain ihania luokkatovereita avustamaan, muuten olisi pää hajonnut, sillä lopuksi yhtäaikaa pyöri kolme koululuokkaa joihin koko ajan saapui verkkailijoita. Ilman isompi katastrofeja selvisin! Kiitos avustajille, niin, ja iso kiitos ruokaläheteille jotka piti meidät tyytyväisinä porkkanakakulla ja cokiksella! ;)


Eilen käytiin vähän lenkkeilemässä, ja ai että kun harmitti etten ottanut kameraa mukaan! Tammat ja varsat oli nimittäin ihan tien vieressä, ja Jeremy oikein kovasti söpöili meille! :) Tänään nappaan kameran mukaan ja lähden kokeilemaan, josko pikkuherrasta saisi kunnollista kuvaa vihdoinkin.

Huomenna olisi minulla luvassa sihteröintiä sennujen heA (muistaakseni) luokassa, sunnuntain tehtäviä en nyt muista. 

Mutta mutta, eipä tässä nyt muuta, palataan asiaan! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti