keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Sulkuja Upituksella (sori, kuvaton)

Noniin, pakko taas tulla hehkuttamaan hyvää ja onnistunutta ratsastustuntia!
Menin Upituksella, ja edelleen aivan mahtavin poni! :)

Tehtiin ensin ympyröillä käynnissä lyhyen sivun keskelle n.10m voltti ja muuten sitten vain työstettiin käyntiä siinä isolla ympyrällä. Sitten muuten mentiin ympyrällä kevyessä ravissa, pikkuvoltti käynnissä, ja kun homma sujui niin sai voltinkin tehdä ravissa. Lopuksi vielä lisättiiin hommaan se, että voltin jälkeen nostettiin laukka ja laukattiin hetki, raviin siirryttiin hyvissä ajoin ennen volttia. Tämä tehtiin molempiin suuntiin.
Upitus oli aika kiva tuossakin, puski vain jonkin verran sisäpohjetta vasten.

Sitten alettiinkin tehdä sulkutaivutusta. Pitkän sivun alussa tehtiin voltti, ja takaosa jäi siitä vähän niinkuin automaattisesti oikealle kohdalle. Jonkin aikaa meni, ennenkuin sain vähän Upin hallintalaitteistosta kiinni, ja loppuun saatiinkin muutama tosi kiva käyntisulku aikaiseksi!
Niiden jälkeen tehtiinkin sulkuja ravissa, ja etenkin meidän viimeinen sulku oli tosi tosi hyvä! Sain siitä tunteesta nyt kiinni, että miltä sen kuuluisi tuntua! :) Hieno poni!

Loppuun kevenneltiin ympyrällä sellaista letkeämpää ja isompaa ravia, ja kunhan vain sain ja muistin asettaa Upin kunnolla, se meni tosi kivasti!
Ei ehkä ihan niin hyvän tuntuinen ollut tänään kuin edellisellä kerralla kun sillä menin, mutta todella tyytyväinen olen sulkuihin! :)

Tällä fiiliksellä on taas kiva jatkaa, ja jaksaa huomenna innokkaasti toiseksi viimeisen tallivuoropäivän. :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti