tiistai 6. joulukuuta 2011

Lomalomaloma!!

Tähtifinaaliviikonloppu oli ja meni. Perjantaina ja lauantaina toimin tiedottajan apulaisena, eli luokkien jälkeen tietokoneella muokkasin tuloksia "siistitympään" muotoon. Suhteellisen kevyt ja helppo homma, ainoa jännitys oli kun lauantaina pääluokkia ennen tietokone piti vähän taukoa eikä meinannut toimia. Pieni kylmä hiki siinä tuli, mutta asia saatiin suht nopsaan korjattua. :)

Kokonaisuudessaan viikonloppu oli mukava kokemus, etenkin lauantain 150cm esteluokka ja GP- tason Kür luokka. Harvemmin tuollaista ratsastusta pääsee täällä kodin suunnalla näkemään! Lauantaina lähdettiin illalla vielä porukalla paikalliseen pubiin, kyytikin saatiin. :D Jokunen tunti saatiin siellä kulumaan, ihan kivaa oli, vaikkakin seuraavan kerran on kyllä pakko päästä sellaiseen enemmän tanssipaikkaan! Tuolla tuo musiikki jo meinasi olla vähän unettavaa. :D


Sunnuntaina aamulla käytiin taluttamassa tammoja (kuvassa nimikkoni pv-t. Lasina), ja sitten kävin katsomassa vähän aikaa ensimmäistä esteluokkaa. Vauhtiluokka kun oli, muutamat ratsastajat tekivät ihan näyttäviä alastuloja mm. kielloissa ja kaarteissa! :D Ja oli ihan jännittävä, voittaja tosiaan selvisi vasta viimeisessä ratsukossa. :) Puolenpäivän jälkeen olikin sitten suuntana KOTI! Luksusta, VIIKON LOMA!! Ihan parasta! :)

Tänään aika on mennyt vain oleillessa. :) Aamulla nukuin pitkään, kun edellisenä iltana katsottiin siskon kanssa Supernaturalia monta jaksoa. Sitten katsoin Tuntemattoman sotilaan, olen sen ennenkin nähnyt mutta nyt kun olen lukenut sen kirjana ja Sotaromaanin (eli Tuntemattoman käsikirjoituksen) elokuva kiinnosti enemmän. Hyvähän se oli, hahmojen murteita ja huumoria oli hauska kuunnella! Ainoa miinus elokuvassa (+kirjassa) on se, että Hietanen kuolee. Hän on ehdottomasti minun suosikkihahmoni! Mutta onneksi hän kuolee vasta aika lopussa.. :D Onneksi Rokka sentään selviää hengissä, siinä on toinen suosikkihahmoni! :) (kuvassa siis Hietanen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti