sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Päivityksiä tehty!

Ensinnäkin, Blogikirppis on nyt päivitetty! Myydyt tavarat poistettu ja muutamia uusia tavaroita lisätty.
Motivaation puuskassa uskaltauduin lisäilemään tuonne sivuun linkin Instagramiin sekä nyt näkyvillä on myös blogin suosituimmat tekstit. Ja lisäksi liityin myös Jalustin.net blogiportaaliin jonka kuvake myös on esillä.


Oltiin tänään Nean kanssa reippaita ja lähdettiin pitkästä aikaa porukalla maastoon. Nea ratsasti Otolla ja minä menin nuorella suomenhevosruuna Vihtorilla. Kentällä testailin vähän miten heppa toimii, Vihtorilla olen viimeksi ratsastanut viime kesänä, sitä ennen ehkä kerran tai kaksi aiemmin. Positiivisesti kuitenkin sain yllättyä, ruuna toimi tosi kivasti ja liikkui mielellään eteenpäin! Tämä ruuna siis on yleensä mieluummin hidas ja laiska kuin reipas. Testasin kentällä ravin ja laukan, sitten suunnattiin maastoon. Käytiin ihan vaan mökkitiellä kävelemässä ja otettiin pieni pätkä ravia. Vihtori on ollut melkoisen olemattomalla liikutuksella nyt talven ajan joten kuntoa lähdetään kohottamaan pikkuhiljaa hevosen ehdoilla. Ja Otolle taas teki hyvää saada kevyempi päivä eilisen rankemman koulutuuppailun jälkeen.
Hengissä selvittiin vaikka Vihtori olikin yllättävän reipas ja kohdattiin jopa traktori takaisin tullessa. :) Huomenna vielä teen jotain Oton kanssa ja tiistain se saakin olla vapaalla. Loppuviikon suunnitelmia en ole vielä sen kummemmin miettinyt, mennään vähän fiiliksen mukaan. Joten, palataan taas myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti