torstai 31. joulukuuta 2015

Hyvää Uutta Vuotta kaikille lukijoille!  Uuden vuoden lupauksena herättelen tammikuun aikana blogin uudestaa henkiin ja aloitetaan homma niin sanotusti puhtaalta pöydältä.

Oton kanssa ollaan nyt maastoiltu ahkerasti pohjien olessa jäässä. Käytiin yksi päivä maantielläkin katselemassa uusia maisemia ja eilen käytiin raviradalla. Pohja on sielläkin melko kova mutta tasainen. Pääsi poni pari kierrosta ravaamaan ku menohaluja oli niin paljin. Ja olipa muuten tyytyväinen poni!
Tänään Otto kengitettiin. Edellisessä kengityksessä Otolle laitettiin etusiin pohjalliset joiden alle tuli jotain tervajuttua. Kengittäjä sanoi että kavio oli nyt paremman tuntuinen,  antura ei ollut enää niin pehmeä kuin alussa, jos nyt saataisiin lunta niin sitten seuraavassa kengityksessä pohjalliset otetaan pois.

Otto on nyt ollut tosi kiva ratsastaa, melkoisen sähäkkä ja tosi reipas. Kova halu olisi jo jatkamaan koulutreenejä, mutta pidetään nyt tähän väliin kevyempi jakso ja säiden salliessa sitten jatketaan treenejä.
Lauantaina olisi onneksi luvassa ratsastusta hyvällä pohjalla, mennään kaverin kanssa Leko-tallille vuokraamaan hepat. Siitäpä sitä toivottavasti riittää jotain kirjoitettavaa sitten! :)
Palataan taas uusien kuulumisten kera!

3 kommenttia: