torstai 13. elokuuta 2015

Pitkästä aikaa blogin ääreen.

Vuorokaudessa ei vaan tunnu enää tunnit riittävän kaikkeen puuhaan mitä haluaisi tehdä. Töissä menee suuri osa päivää + Oton ja Topin liikutukset sekä ehkä tunti jostain kohtaa jolloin voin vaan istua sohvalla ja vähän latailla akkuja.
Nyt kun minäkin teen säännöllisesti aamu- ja iltavuoroja, on viikkorytmit ihan hukassa, iltavuoropäivinä ei muuta kerkeä tekemään kuin nopsaan käydä liikuttamassa Oton ja juosta töihin. Ja sitten niitä ihania iltavuorosta aamuvuoroon työvuoroja, voin sanoa että aivot menee kiinni joskus puoliltapäivin. :D

Eilen tein taas iltavuoroa ja tänään menin aamuvuoroon. Eilen kävin aamulla Oton kanssa maastoilemassa, edellisenä päivänä mentiin koulua ihan hikeen asti. Tänään ratsastin ensin Topilla, tehtiin käynnissä voltteja ja haettiin sitä asetuksen läpi menemistä. Ravissa humppailtiin kahdeksikolla rauhallista ravia ja yritin säilyttää tasaisen tahdin. Topi meni tosi hyvin, ajattelin että kolmen vapaan jälkeen niin tuulisella säällä se olisi ollut lentoon lähdössä. Mutta mitä vielä, ei se edes kytännyt mitään ja oli ihanan rento!Oton kanssa menin ilman satulaa, alkuverkat kaikissa askellajeissa vähän löysemmällä ohjalla. Sitten tehtiin kokorataleikkaata koko ajan, siinä suorilla vaikka mitä siirtymisiä ja temponvaihteluita, kaikissa askellajeissa. Lopuksi ravattiin kahdeksikolla.
Tänään Otto ei ollut ihan super, mutta liikkui ihan kivasti ja herne ei mennyt nenään kun kerran tai pari.

Nyt kun Hanna oli viimeksi käymässä kotona, reenailtiin Oton kanssa ravi-laukka-ravi- siirtymisiä. Nehän on olleet Otolle tosi hankalia, ja mulle myös, kun Otto heittää selän alas, pään ylös ja minä en osaa tehdä mitään.
Kokeilin kerran ratsastaa Otolla silloin gramaaneilla (voi jestas miten hankalaa!) niin liekkö se auttanut vai mikä, mutta ainakin sen jälkeen laukasta raviin siirtymiset on sujuneet paljon helpommin! Nyt jos oikeasti saisi nuo siirtymiset sujumaan, ei olisi ollenkaan mahdoton ajatus käydä pyörähtämässä joskus jossain pikkukisoissa. :)
Ja sitten vähän ei hevosiin liittyvää asiaa:

Pääsin vihdoin ja viimein 10 vuoden odotuksen jälkeen näkemään livenä mun lempparibändin The Offspringin!!!!! Ja eturivistä tottakai! ;)
Oli kyllä niin huippua, Hanna vielä onnistui saamaan bändin rumpalin rumpukapulan keikan lopuksi.
Oltiin siis Jurassic Rockissa Mikkelissä, nähtiin siellä myös Haloo Helsinki, Kaija Koo, Stamina jne. Olipa pitkästä aikaa kiva käydä vähän jossain muuallakin kuin tallilla, vaikka tokihan minä kävin ponin ratsastamassa ennen lähtöä.

Tässäpä teille kärsivällisille tämmöinen pieni tilannepäivitys ja tiedote että hengissä ollaan. Jospa nyt syksyn mittaan kerkeäisin taas blogia aktiivisemmin päivittämään. Joitain postausideoitakin on jo mielessä, toivotaan että ehdin ne toteuttamaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti