lauantai 25. heinäkuuta 2015

Heinäkuun juttuja

Pahoittelen taas kuvien heikkoa laatua, mutta tähän on nyt tyydyttävä.5. heinäkuuta meillä oli tosiaan meidän omat kisat. Osallistujia saatiin loppujen lopuksi ihan kivasti, ristikkoluokassa oli 3 lähtöä, 60cm 4 lähtöä ja 80cm 3 lähtöä. Katsojia saatiin tosi kivasti paikalle ja oli kyllä kivaa! Vaikkakin me Oton kanssa näytettiin vähän hyppäämisen mallia niin että meikäläinenkin sai maistella hiekkaa. Tosin, halasin ponia sen verran tiukasti että putosin suoraan jaloilleni. Ja verryttelyssä. 
Radalla tuo "kamala" laine ei haitannut ponin menoa ollenkaan. Mutta, saman tempun Otto teki Hannan kanssa 80cm luokassa, verkassa kauhisteli tuota estettä ja Hannakin sai maistaa hiekkaa. Radalla valitettavasti osuivat sitten vähän tuohon laineeseen ja pudottivat sen, ajan puolesta olisivat olleet voittoratsukko.Hanna sitten piti mulle ja Otolle estetuntiakin tässä joku aika kisojen jälkeen. Mun esteistunnan korjausta, ennen kuvasta näkee hyvin miten tyypillisesti ponnistan hyppyyn varmaan enemmän kuin hevonen, lonkkakulma liian suurena ja yläkroppa liian suorana.
Hyvin Hanna sai taottua oppia munkin päähän ja istunta näytti jo ihan siedettävältä!
Ollaan myös treenailtu koulua, maastoiltu ja tehty kaikenlaista. Eilen ratsastin Otolla ilman satulaa kentällä, tehtiin paljon väistöjä ja avoja käynnissä, ravissa siirtymisiä ja temponvaihteluita, laukassa reipasta etenemistä. Lopuksi myös muutamat raviväistöt ja niiden jälkeen Otto tuntui ravaavan tosi kivasti!
Tänään mentiin suht lyhyesti kentällä ilman satulaa askellajit läpi ja harjoiteltiin laukannostoja sekä laukasta raviin siirtymisiä. Lähdettiin sitten käymään uittopaikalla kahlailemassa ja kastelemassa ponin heinämahaa. ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti