maanantai 12. tammikuuta 2015

Ensimmäinen postaus vuonna 2015

Aika se vaan rientää, kohta ollaan jo tammikuun puolessa välissä vaikka tuntuu että vastahan sitä uutta vuotta juhlittiin.


Vuoden ensimmäisinä päivinä Otto sai olla aika kevyellä liikunnalla ja se sai myös muutaman ylimääräisen vapaapäivän. Olisikohan ollut 3.päivä lauantai, kun käytiin siskon kanssa Kuopiossa shoppailemassa. Alennusmyynneistä tarttui mukaan itselle kivoja vaatteita ja Hööksistä löytyi Otolle vähän "tarpeellisia" hankintoja. ;) Joku päivä tässä suunnittelin toteuttavani varustepostausta, koska meillä tosiaan on enemmän tavaraa kuin kesällä.
Mutta Hööksistä tosiaan mukaan tuli ihana petrolin värinen satulahuopa ja siihen sopivat pintelit. Ja pinteleihin tottakai uudet hyvät patjat. Ja pahis ponille pahis otsapanta pääkalloilla.
Käytiin myös Suitsisopissa ja Satulavyössä. Satulavyössä olisi ollut vaikka mitä ihanaa, mutta yritin hillitä itseni, sillä tavarat olivat suht hinnakkaita. Mutta sieltä kuitenkin ostin meille uuden juoksutusliinan, ihanan pinkin! Edellinen liina on entisen hoitohevoseni Titan jäämistöä, eli jo aika vanha ja vähän epämukava pitää kädessä ohuilla hanskoilla.
Suitsisopista ostin uudet Roecklit joissa sisällä on ohut kerros fleeceä. Olipa kyllä mukava ratsastaa taas pitkästä aikaa hyvillä ja pitävillä hanskoilla! Vanhat hanskani olivat jo niin hyvin käytetyt, että viimeinenkin pito niistä alkoi olla hävinnyt.


Oton kanssa ollaan päästy taas vähän enemmän treenaamisen makuun. Pari ensimmäistä kertaa "kenttätauon" jälkeen olivat kyllä aika kamalia. Otto säpsyili tosi paljon, kulki hurjan jännittyneenä ja ylireagoi apuihin tosi voimakkaasti. Jonkun kerran piti herra ponin kanssa keskustella käytöstavoista, ja esimerkiksi myös vasemmalle asettuminen oli ihan ylitsepääsemättömän vaikeaa.
Mutta hups, sitten Nea tuli koutsaamaan meitä, ja mitään ongelmiahan ei enää ollut. :D Poni kulki tasaisesti ja reippaasti, asettui hyvin ja oli ihan vaan tosi kiva. Noh, parempi näin.
Seuraavalla kerralla poni toimi vieläkin paremmin, kunhan nyt vaan kenttä saataisiin sellaiseen kuntoon että pystyisi menemään koulutreenin lisäksi vaikka edes puomeja.
Niin ja Neakin pääsi leikkimään parin päivän ajan poniratsastajaa, kun minä samaan aikaan liikutin T:n (joka myös on kulkenyut ihan hurja kivasti!).

Huomenna tiistaina Otto saa viettää vapaata, kun minulla on pitkä työpäivä. Ja on poni kyllä nyt taas reippaasti tehnytkin töitä monena päivänä putkeen. Keskiviikkona jatketaan harjoituksia levännein mielin, toivottavasti. :)


1 kommentti: