sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Jouluviikolta kuvamateriaalia

Otto esittelee tässä kouluponin taitojaan ja tekee lennossa laukanvaihdon. :D


Ja tähän alle vielä video toiselta päivältä, kun sisko kokeili ensimmäisen kerran irrotella ponin kanssa tässä joku päivä sitten:


Nyt jouluviikolla maanantaina reipas Milla kävi taas liikuttamassa Oton. Tiistaina menin Otolla ilman satulaa, oli aika reipas ponittaja. Jouluaattona poni sai olla vapaalla, käytiin siskon kanssa syöttämässä Otolle porkkanoita joulun kunniaksi. ;) Torstaina sisko ratsasti Otolla tosiaan, ja käytiin kokeilemassa mitä Otto sanoo raviradalla menosta yksikseen. Vähän se yritti välillä säikkyillä jotain, mutta pääasiassa se meni nätisti.
Perjantaina menin taas ilman satulaa, ravailtiin ja laukattiin vähän. Otto liikkui aika hyvin, teki vissiinkin hyvää päästä juoksemaan vähän reippaammin. Lauanataina Otto pääsi talutusratsastusponiksi. Tänään sunnuntaina minä olin kuskina kun käytiin vielä raviradalla. Poni pisteli menemään kyllä niin reipasta ravia että! Ja laukkaankin löytyi ihan uutta potkua, ihana oli katsoa ponin hörökorvia kun se pääsi laukkaamaan. :D
Lopuksi käytiin kävelemässä maastossa, ja kokeiltiin mitä poni sanoo jäällä kulkemisesta. Pikkuisen jänskätti ne jään vahvistumisesta kuuluvat äänet, muuten Otto meni hienosti ja reippaasti! :)

Namppaa reippaalle ponille!Vähän säpäkkä poni jäällä.Matkalla tallille. 

Otolla on tässä kuvassa niin söpö ilme ja niin söpö tukka! ♥

Kuvista kiitos Hannalle!

1 kommentti: