tiistai 23. heinäkuuta 2013

Jonninjoutavaa juttua

Lauantaina kävin Otolla ratsastamassa. Ihan hyvä reissu, poni oli kiva mut sisko päätti murtaa kätensä. :D
Sunnuntaina Topilla humputtelua, tai Topin mielestä se ei varmaan ollut humputtelua kun raukka joutui menemään rauhallisessa tahdissa eikä päässyt kaahottamaan.
Tehtiin väistöjä ja vähän muita kouluhifistelyjuttuja käynnissä että poni pääsis kerrankin käyttämään aivojaan. Ravia ja laukkaa mentiin vaan silleen että tuntu hyvältä ja rennolta. Laukka oli melkein liiankin rentoa mutta toisaalta hyvä näin eden sillon tällön. Kaikenkaikkiaan Topi tuntu tosi hyvältä ja ratsastuksesta jäi tosi kiva fiilis!


Tänään töissä perusjuttuja, pääsin ekstrana raspaamaan yhden tammuskan kavioita, ja voi että tuli kuuma! Sitten kävin sen juoksuttamassa, voi hömppänää! Siirsin kentältä nimittäin pari puomia sivummalle ja kosteaan kenttään niistä jäi sitten urat. Tamma nohevana sitten ravissa ja laukassa ylitti noita "puomeja" niin tärkeän näköisenä! Katsoin ensin että mitä ihmettä se koikkelehtaa tuossa kohtaa ja laukassa hypähtää, sitten vasta tajusin että voi toista, hitusen ehkä saatoin revetä. :D

Huomenna tuntien pitämistä ja heppojen kuntoon laittoa, keskiviikkona toivottavasti Topilla ratsastelua ja "tunninpito" eli siis rääkkäystä toisin sanoen. ;)
Perjantaina kaiketi parin tunnin pidot ja jotain muuta, viikonloppuna heppailua ynnä muuta mukavaa.

Noniin, pikaiset päivittelyt teille, näin hurjan jännää se mun elämä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti