perjantai 10. toukokuuta 2013

Kylläpäs se aika rientää

Kohta on nimittäin edessä kaksi viimeistä Ypäjäviikkoa ennen työssäoppimista! Sunnuntaina kun lähden Opistolle, seuraavan kerran tulen takaisin siis kahden viikon päästä mukana hervoton kuorma vaatteita yms. Meidän varmaankin pitää tyhjentää osa meidän kämpän huoneista, mutta täytyy minun muutenkin suurin osa vaatteista ja muista tavaroista tuoda mukana kotiin.


Menen siis työharjoitteluun tänne Heinävedelle, Zion Horses- nimiselle tallille. Siellä olenkin käynyt jo jokusen vuoden ratsastamassa ja hoitamassa hevosia.
Tänäänkin kävin nakkaamassa pollet pihalle sekä siivosin tallit.

Viime viikolla oli kouluratsastuksen välikoe, ratsastettiin Helppo C- merkin rata. Kovis oli oikein hieno, vaikkakin meillä meni verkassa paljon paremmin ja energisemmin! Ei vielä saatu tietää arvosanoja, eikä Rosali tai Anni oikein hirveän paljon mitään varsinaisesti radasta sanoneetkaan. Istuntaa yms. pientä he kommentoivat ja annettiin tottakai oma arvio radasta.
Ja jos ei muuta niin oli meillä Koviksen kanssa ainakin hienoimmat letit! ;) Tai ainakin eniten niitä! Niitä paksuharjaiselle poniinille tuli hurjat 23 kpl!


Kahdella seuraavalla viikolla meillä on jokunen ratsastustunti, liiketoimintasuunnitelma- tunteja ja ainakin talutuksia ratsastuskoululla. Ihan hurjaa vaan se, miten nopeasti aika on kulunut!
Kahden viikon päästä joudutaan taas "eroamaan" kämppisten kanssa, ei vaan osaa nyt kuvitella miten outoa tulee olemaan kun heitä ei näe koko ajan! Ja 4kk erossa, kamalaa..!
Onneksi ollaankin jo vähän puhuttu että pitää työharjoittelun aikana treffata ainakin kerran. :)

Eipä tässä taaskaan mitään tämän ihmeempiä. Ensi viikonloppuna pitäisi olla aikaa kirjoitella jotain, ja varmasti tuleviin postauksiin saan enemmän Ypäjäkuvia! Meinaan nimittäin olla 4 vapaapäivää Ypäjällä, ja jos sää sallii nin varmasti otan kameran ja lähden kuvausreissulle!

1 kommentti: