maanantai 13. helmikuuta 2012

Ilman satulaa köpöttelyä, lomailua!

Nyt on lomailtu jo muutama päivä, ja aikas mukavaa on ollut. :) Lauantaina kävi sukulaisia kylässä, kun äiti täytti vuosia (viikolla tosin jo). Se päivä menikin aikalailla siinä.
Sunnuntaiksi sain vuokrattua entisen hoitsuni, kävin köpöttelemässä ilman satulaa. Vaikka tamma olikin ollut kolmisen viikkoa vapaalla pakkasten vuoksi, ei se onneksi ollut liian reipas. Tai no, olihan se reipas, jopa säikkyi paristi, mitä se ei yleensä tee! Mutta pukkeja tms. ei onneksi esiintynyt, en varmasti olisi kestänyt selässä jos ylimääräisiä loikkia olisi esiintynyt. :D
Enimmäkseen mentiin käyntiä, vähän ravia ja laukat molempiin suuntiin. Pääasiassa yritin saada hevosen rennoksi, etenkin ravissa heitti pään ylös ja selän alas, sekä kiihdytti vauhtia. Minua vain nauratti niin paljon se tikitysravi, hyvä etten naurun takia pudonnut selästä. :P
Kivaa oli, ja olisi aika jees jos tämän viikon aikana kerkeisin vuokrata tamman uudestaan, tai edes jonkun toisen hepan. :)



Alemmassa kuvassa huomasin, ja järkytyin, kuinka luikku kaula tammalle on tullut. Valitettavasti hepat eivät liiku ihan entiseen tahtiin, ja ratsastajien taso ei ole entisellään, joten hevosilta ei vaadita juurikaan muuta kuin eteenpäin menemistä. Ja se kyllä sitten näkyy lihaksissa..

Tänään olisi pitänyt olla ratsastustunti, mutta oli vähän liian kylmä, keskiviikkona ehkä sitten. Huomenna jos pääsisi käymään Varkaudessa, olisi kiva käydä pitkästä aikaa vähän ostoksilla. :)


Ypäjäviikko sitten. Maanantaina meni vähän myöhään, sattuneesta syystä. ;) Eräälle henkilölle iski jonkinlainen adhd vaihe päälle, ja päästiin nukkumaan joskus yhden maissa. Aamulla sitten herättiin aikaisin, turhaan. Luultiin että aamiaista saa yhdeksään asti vain maanantaisin, mutta yllätys yllätys, aamiainen on yhdeksään arkisin. Noh, kerkesipä laittautua ihmisen näköiseksi ainakin! :D
Koko viikko oli siis teoriaa, yrityslaskentaa ja jotain ekologiajuttua suurelta osin. Keskiviikkona oli joku elämänhallinta koulutus juttu, mies puhui kiinnostavasti ja asiaa! Torstaiksi saatiin ihana yllätystentti, juurikin tuosta ekologia jutusta. Tentti oli onneksi suht helppo, ja suurin osa porukasta (minä mukaan lukien!) sai täydet pisteet.
Saatiin myös anatomian tentit, ja se menikin ihan yllättävän hyvin, sain 2.5!
Perjantaina oli kaksi oppituntia, ekologiasysteemiä vielä, saatiin kokeet ja katsottiin pari outoa videota. :D Viimeisellä tunnilla oli yrityslaskennan tentti. Tuskaa, tuskaa, tuskaa!
Toivotaan parasta, että menee läpi!


Torstaina käytiin ratsastuskoululla tunnilla, menin aivan superihkulla ja superpienellä suomenhevosruuna Upituksella! Ympyrällä asetettiin ja tehtiin siirtymisiä. Tunti meni oikein mukavasti, Upitus oli tosi kiva ja juuri sopivan kokoinen minulle! :)

Ja nyt jatkan lomailua, kirjoittelen taas kunhan on jotain kirjoitettavaa! (Tai oikeastaan minulla olisi yksi aihe varastossa, mutta se on varattu jotain ärsytys päivää varten :P)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti