maanantai 8. syyskuuta 2014

Tällästä hauskaa tänään
Huhhuh, elämä alkaa olla aika täynnä touhua aamusta iltaan, ainakin arkisin. Heppailu onneksi mukavasti tasapainottaa työpäivää. :)
Postauksia en ole saanut kirjoitettua valmiiksi, ja kuvamateriaaliakin olisi, kunhan kerkeäisin joskus niitä vähän muokkailla. 

Mutta mennäänpä tämän päivän touhuiluihin!
Viikonlopun aikana heräili ajatus irtohypytyksestä, etenkin kun kenttä on ollut tosi hyvässä kunnossa. Eilen sitten päätettiin että maanantaina rakennellaan esteet ja pistetään poni pomppimaan.
Juoksutin Oton liinan päässä alkuun, poni oli aika virkeällä päällä. Vitsit mitä ravia siitä irtoaa!

Sitten vaan poni kujaan ja eikun menoksi! Heti kun Otto pääsi ensimmäistä kertaa kujan päähän, siitä syttyi ihan esteponi! ;) Huomasi kyllä, että poni on tuota hommaa ennenkin tehnyt. 
Pikkuhiljaa koroteltiin esteitä, tai oikeastaan sitä viimeistä okseria. Ensimmäisenä esteenä oli ristikko, toisenä pysty. Lopussa okseri oli noin 90cm korkeudessa, ja kun poni sen loikki hyvin niin oltiin tyytyväisiä siihen. Ottohan on kuulemani mukaan Lekolla hypännyt korkeampaakin, mutta nyt kun noin korkeita se ei ole aikoihin hypännyt niin ei viitsi sen intoa sammuttaa liian vaativilla tehtävillä. Ja onhan sillä vielä ylipainoakin sen verran, että säästellään jalkoja myös maltillisella hypyttämisellä. 
Poni tykkäsi, hypyttäjät oli tyytyväisiä, kivaa! :) Tallin omistaja pyysi sitten hypyttämään tuon suomiruunasen. Kesällä ruuna oli kuulemma yrittänyt juosta aina koko kujasta ohi, mutta meillä varmaan oli niin hyvä johde kujaan ettei ruuna edes yrittänyt ohittaa. :D Sekin tykkäsi kovasti hypätä, vauhtia olisi voinut olla vähän enemmän niin loikat olisi olleet sujuvampia. Mutta noin 80cm ruuna loikkasi ihan helposti, niin laskettiin esteet vielä ihan pieniksi ja ruuna sai mennä kujan vielä helpoilla esteillä.

Kivaa vaihtelua tavalliseen arkeen, ja erityisen kivaa on, kun on noin kivoja hevosia joiden kanssa pääsee touhuilemaan! Ja helpottihan hommaa myös se, että oli niin näppärä assari/kameramies mukana. ;) Kiitos vaan Millalle kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti