maanantai 19. elokuuta 2013

Elossa ollaan!

Työharjoittelu on saatu päätökseen, oli ihan huippua! Onneksi hommat jatkuu ilmankin työharjoittelua, heti ensimmäisenä lomapäivänä menin aamusta ratsastamaan ja toiselle tallille tunteja pitämään. Viikonloppu oltiinkin to- paikassa hoitamassa hevoset, talo ja muut elukat.
Tämäkin päivä meni siellä, aamulla ensin heräiltiin ja jutusteltiin paikan omistajien kanssa. Käväisin kotona ja heti takaisin vaan ratsastamaan söpöllä pv- tammalla. Sitten vielä hengailua ja syömistä jokunen tovi, koko päivä oikeastaan siellä vierähtikin. Mutta oli kivaa! :)

Lauantaina kävin Otolla ratsastamassa, menin satulalla ensin. Ravissa poni toimi ihan ok, laukassa alkoi pukittelu joten kuski alas ja satula hiiteen. Kappas vain, laukka sujuikin sen jälkeen tosi hienosti ja poni rentoutui heti, liikkui eteen rennosti ja letkeästi.
Sunnuntaina kävin Topilla humputtelemassa. Varustamisen aikana Topi oli kamalan hermostunut, steppaili itsensä hikeen. :(
Kentällä Topi alkoi taas kyetä elämään ja meni hurjan hienosti! Ravi ja laukka meni nätisti tasaisessa tahdissa, rauhallisesti ja rennosti. Hieno Topi! Mentiin vain noin 20 minuuttia, ruuna oli niin hirveän hyvä etten halunnut yhtään ylimääräistä tehdä sen kanssa.

Huomenna tiistaina olisikin ehkä mahdollisesti ensimmäinen oikeasti lomapäivä, mitään en ole ainakaan suunnitellut huomiselle. Pitää palailla taas asiaan, myöhemmin. Nyt vain vähän päivitystä ettei blogi jää ihan unholaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti